Sourcing

Kina er verdens fabrik. Hos FocusChina ved vi, at vores kunder ønsker at fokusere på egne kernekompetencer, reducere omkostninger samt spare tid i forbindelse med importprocessen.

Nye perspektiver på import fra Kina

SMV’ere og startups kan have særligt svært ved at finde en produktionspartner i Kina på egen hånd. Det kan være vanskeligt at gennemskue, hvad man skal kigge efter – især hvis man ikke har tidligere erfaring med at source varer fra Kina.

FocusChina har gennem mange år opbygget et omfattende netværk af produktionspartnere, og vi er vant til at kommunikere og forhandle med producenter og designere. Vi kan hjælpe med at indkøbe eller producere varer i Kina, samt bistå med at evaluere producenter og at planlægge messe- og fabriksbesøg.

Kontakt os, så vi sammen kan finde en løsning, der passer til netop din virksomhed.

Vi tilbyder vores kunder tryghed ved at assistere med sourcing af f.eks.:

Effektiv importstrategi med FocusChina

Import fra Kina kan være en kompleks proces fyldt med udfordringer lige fra kvalitetskontrol til logistik og overholdelse af love og regulativer. FocusChina står som din pålidelige partner gennem hele importprocessen, sikrer, at du effektivt kan hente varer hjem med den korrekte HS kode. Med en dyb forståelse for både danske og kinesiske markedsforhold, tilbyder FocusChina en række tjenester, der letter barrierer og optimerer din import fra Kina. 

Uanset om det drejer sig om sourcing, kvalitetskontrol eller konfliktløsning, har FocusChina ekspertisen til at sikre, at dine varer når sikkert frem, mens alle dine krav opfyldes. Samarbejdet med FocusChina giver dig fred i sindet ved at vide, at din importproces er i hænderne på eksperter, der forstår, hvordan man navigerer i kompleksiteten af international handel, sikrer kvalitet og fremmer succesfulde forretningstransaktioner med Kina.