Forretningsrejser til Kina

Vi håndterer alt det praktiske for din forretningsrejse til Kina - fra planlægning til gennemførelse, så du kan fokusere på dine mål.

Skræddersyede forretningsrejser til Kina med FocusChina

FocusChina skræddersyr firmarejser til Kina efter kundens eget ønske og behov. I de seneste 12 år har vi stået for forretningsrejser for bl.a. Dansk Håndværk, Lenovo og VIA University College. Historisk set har det inkluderet ture til Shanghai, Beijing, Shenzhen, Hong Kong/Macau, Hangzhou, samt Changzhou og andre byer.

Vi guider under hele turen og står for oversættelse mellem eventuelle forhandlingspartnere og jer samt øvrige relationer, der måtte dukke op undervejs. Nogle af de kernearrangementer som vi tilbyder er besøg til kendte danske og kinesiske virksomheder. Vi arrangerer også udflugter til kinesiske fabrikker, hvor man kan få et førstehåndsindtryk af, hvordan varer bliver produceret.

Baseret på vores erfaring ved vi, at vores kunder sætter pris på at opleve den kulturelle side af Kina, når alle strabadserne ved det professionelle arbejde er overstået. Derfor inkluderer vi også sideløbende ture til topattraktioner. Her kan være tale om alt fra antikke, traditionelle seværdigheder til mere moderne, popkulturelle seværdigheder, alt afhængig af vores kunders ønsker.

Vi står for alt det praktiske, der er involveret under jeres forretningsrejse, fra start til slut

Der bliver bl.a. sørget for: