Eksport til Kina

Kina har gennem årene fået højere interesse for importerede kvalitetsprodukter. Vi hjælper dig med at få dem sikkert frem, samt med at finde dine forbindelser.

Styrk din eksport til Kina med FocusChina

Som resultat af en voksende kinesiske købekraft efterspørger kinesere i stigende grad importerede kvalitetsprodukter, og med en befolkning på over 1,3 milliarder er potentialet for danske virksomheder på det kinesiske marked enormt.

Hos FocusChina ved vi at vores kunde ønsker at fokusere på egne kernekompetencer, samt ønsker at spare omkostninger og tid i relation til eksportprocessen. FocusChina har et vidtrækkende netværk i Kina og dermed adgang til adskillige afsætningskanaler med importlicens. Vi tilbyder således f.eks. ekspertise i forbindelse med udvælgelsen og kontrol af samarbejdspartnere der matcher dine produkter, og i forbindelse med produktlevering og fortoldning.

Som et eksampel på vores succesfulde eksportaktiviteter kan nævnes, at vi succesfuldt har banet vejen for samarbejde mellem VIA University College og kinesiske CIT i forbindelser med eksport af dansk pædagogisk ekspertise.